Combipallets

Hekken efficiënt opbouwen met combipallets van H.M.R.

Onze gepatenteerde combipallets zijn de ideale transportoplossing voor bouwhekken en dranghekken. Hekken en blokken zijn namelijk afwisselend van de pallet afneembaar: snel en eenvoudig, dus precies zoals dat bij plaatsing nodig is. Honderd meter hekwerk op- of afbouwen is op die manier binnen een paar minuten bekeken. Dat bespaart tijd en dus geld! 
Alles op één pallet: onze hoogwaardige combipallets vereenvoudigen het hele proces.

Terwijl de vrachtwagen langs het terrein rijdt, kunnen blokken en hekken om en om van de pallet worden genomen en opgebouwd.  Op die manier kan het hekwerk zonder onderbrekingen worden gemonteerd.

De combipallets met blokken en hekken kunnen gewoon met de vorkheftruck worden opgenomen en ingeladen. Speciale profielen aan de pallets in zowel de lengte als de breedte zorgen voor veilig transport met de vorkheftruck.

Bij het vullen van de pallet worden de hekken precies in de hulsen gestoken, de blokken komen apart in een gedeelte onderin. Het eerste en laatste hek sluit het onderste gedeelte goed af, zodat de blokken niet kunnen verschuiven of kwijtraken. Voor toebehoren zoals bijvoorbeeld klemmen en beugels is een kist voorzien. Zo worden alle onderdelen maar een keer verplaatst.

Omdat het hek in een keer volledig wordt opgebouwd wordt het risico op ongevallen door van tevoren geplaatste blokken tot een minimum beperkt. Daarnaast wordt materiaalmoeheid door er overheen rijden vermeden.

Onze combipallets zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en geschikt voor de meeste gangbare hekken en blokken van uiteenlopende producenten.