Kabelbruggen

Veilig werken met kabelbruggen van H.M.R.

Bij grote festivals en evenementen, wegwerkzaamheden en op industrieterreinen zijn kabelbruggen onmisbaar om kabels, leidingen en slangen over rijbanen te leggen zodat ze niet beschadigd raken en wegen zonder problemen gebruikt kunnen worden.
Veilig overbrugd: onze kabelbruggen beschermen kabels, leidingen en slangen tegen breuk, vervorming en andere schade.

Dankzij het eigen gewicht liggen ze optimaal op iedere ondergrond. De afneembare deksel van de kabelbruggen is voorzien van een anti-sliplaag, zodat ook voetgangers veilig onderweg zijn. De goot met maximaal 5 doorvoerkanalen biedt voldoende ruimte voor kabels, leidingen en slangen van uiteenlopende aard. 

De kabelbruggen zijn flexibel uit te breiden: al naar gelang de gewenste lengte kunnen meerdere elementen eenvoudig aan elkaar worden gezet, ook met hoekelementen. Markeringen in opvallende kleuren zorgen voor hoge signaalwerking en dus extra veiligheid.

Wat u ook zoekt, ons assortiment biedt voor elke toepassing de juiste oplossing. Voor binnen of buiten, van overrijdbare kabelbruggen voor zware lasten voor auto's en vrachtwagens tot aan kabelbruggen voor rolstoelgebruikers of voor op kantoor.