Evenementenhekken

Goed georganiseerd met afrasterings- en dranghekken van H.M.R.

Dranghekken zijn de perfecte oplossing om grote aantallen mensen in de goede richting te dirigeren.
Wij bieden hoogwaardige afsluitingen en omheiningen voor iedere toepassing. Voor wegwerkzaamheden, het tijdelijk afsluiten van wegen of troittoirs of evenementen met grote aantallen mensen: onze hekken voldoen aan uw eisen.  
Onze hoogwaardige hekken in verschillende uitvoeringen staan garant voor optimale veiligheid en controle. Onze stalen dranghekken kunnen aan elkaar worden gekoppeld tot een lange barrière en vormen zo een beproefde afrastering voor eenvoudige en tijdelijke handhaving.

Zwaardere hekken van klasse C3 worden meestal ingezet bij grote evenementen. De zogenaamde politiedranghekken of politiebarriers hebben opklapbare vloerplaten voor meer stabiliteit.

Onze stagebarriers zijn optimaal bij festivals en evenementen met veel bezoekers. Deze zijn voorzien van wielen en  kleine opstapjes aan de achterzijde (de zijde van het podium) waarop beveiligers kunnen gaan staan om toezicht te houden.

Onze toegangspoorten en -sluizen zijn de beste keus om bezoekersstromen en de toegang tot evenementen in goede banen te leiden. Wij bieden verschillende uitvoeringen voor diverse toepassingen.