Afzetsystemen

Verkeersstromen regelen met afzetsystemen van H.M.R.

Voor het regelen van verkeersstromen is een afbakening van H.M.R. de juiste oplossing. Onze afzethekken, geleidebakens en verkeerskegels hebben een ding gemeen: de superieure productkwaliteit en een lange levensduur, ook bij dagelijks gebruik.
In ideale banen: onze verkeershekken van weerbestendig HDPE-kunststof zijn eenvoudig te hanteren, bieden maximale stabiliteit, zijn absoluut winddoorlaatbaar en vormen het enige systeem dat altijd koppelbaar is en geen verbinding open laat. De BASt-gekeurde folie heeft een levensduur van 7 jaar.

Onze geleidebakens zijn voorzien van spelingvrije koppelingen zodat ze eenvoudig van de zware baakvoet kunnen worden losgemaakt. De bakens kunnen worden voorzien van knipperlampen en zijn dankzij de stapelnoppen goed stapelbaar voor transport. Uiteraard zijn voor onze geleidebakens ook adapterbuizen verkrijgbaar.

Voor het tijdelijk afzetten van rijbanen en wegen worden onze verkeerskegels ingezet.  Ze zijn leverbaar in rubber en pvc met een hoogte van 50 of 75 centimeter en geschikt voor uiteenlopende toepassingen in de openbare ruimte of op particuliere terreinen.